Nikotin

Opprettet av Jørgen Norsted, Endret Thu, 02 Feb 2023 ved 01:57 PM av Viktor Fredin

Vi har dessverre ikke lov til å selge nikotin i Norge enda.

Det du kan gjøre er å bestille nikotin fra Sverige og tilsette med juicen fra oss.

Om du kjøper 10ml nicshot med 18mg vil du få 3mg om du tilsetter den i en juice på 50ml.

Klick her før få kjøpt nikotin

Om du er kjent med å måle opp og blande ut selv, eller har mulighet til å ta med flasken til en av våre butikker for hjelp, så lønner det seg å kjøpe 100ml med 100mg nikotin.